juichen

Suus Tiel:

Eczeem: Mijn dochter van 6 jaar heeft astma met gevolg eczeem. Het eczeem zat in de knieholtes, schaamstreek, armen, buik etc. En echt tot bloedens aan toe. Op het moment dat ik echt niet meer wist wat ik eraan moest doen, kwam ik Jeanette tegen en kwam zo in aanraking met de Naet therapie.
Het sprak mij meteen aan en gelukkig klikte het met mijn dochter Suus en Jeanette helemaal goed. Vanaf dat moment zijn we wekelijks bij haar gekomen en heeft ze Suus behandeld voor haar eczeem.
Ik herkende alle stofjes waarvoor Suus behandeld moest worden en dat gaf een zeer warm en goed gevoel. We hadden daarom ook zo'n vertrouwen in niet alleen de Naet therapie, maar zeker ook in Jeanette.
Haar enthousiasme en professionaliteit heeft er tot geleid dat ik in een paar maanden tijd een dochter zonder eczeem had. Echt geweldig… Geen vervelende hormoonzalven en troep, maar echt puur vertrouwen in naar het lichaam luisteren. Wij kunnen deze therapie iedereen aanraden en hopen dat heel veel mensen deze methode leren kennen. Het eczeem is weg gelukkig, maar we missen Jeanette wel. Wat een topper…

Bedankt, dikke kus van Suus.

 

Daphne Dam:

Eigenlijk heeft Evy sinds de geboorte altijd al last gehad van haar huid. Ze kon niet elke dag in bad omdat haar huidje zo schilferde en allerlei smeermiddeltjes werden me aangeraden.
Toen nog nooit aan een allergie gedacht, dat kwam eigenlijk pas later na haar 2e verjaardag. Zij was elke keer aan het krabben op haar billen, buik, rug en benen..soms zelfs tot bloeden toe. Bij de huisarts kreeg ik een hormoonzalf mee. Wat mij eigenlijk al heel erg tegen stond.. een kind van 2 aan de HORMOONZALF!!! Het ging ietsjes beter maar ik was nog niet tevreden over het resultaat.
Zo 2 jaar een beetje aan het dokteren geweest met eigenlijk niet het gewenste resultaat. Tot ik een advertentie zag in het (toen nog) Witte Weekblad. Een oud collegaatje van mij van vroeger had een praktijkje opgezet voor allergie behandeling. Zo contact gezocht met Jeanette en zijn dacht wel dat zij Evy van haar jeuk af kon helpen. Ik was best sceptisch moet ik eerlijk zeggen. Maar na een behandeling of 6 was Evy klaar en... totaal van haar jeuk af. Dus ik kan het gewoon aanraden aan iedereen met dezelfde soort klachten.

En Jeanette, onwijs bedankt! Ik ben zo blij dat je mijn meisje van haar jeuk afgeholpen hebt.

Succes met je praktijkje. Ik hoop je eigenlijk niet meer nodig te hebben maar mocht dat wel zo zijn dan weet ik je zeker weer te vinden.

 

Maud:

Hallo,
Ik ben Maud Hageman ik ben twaalf jaar en ik ben behandeld voor mijn hoofdpijn. Ik ken Jeannette via mijn ouders het zijn kennissen dus zo ben ik er terecht gekomen. Ik heb op een positieve manier ervaren ,want na elke behandeling ging het steeds beter en onder dat ik behandeld werd was ik ook heel ontspannen . Voordat ik was begonnen met behandelingen te doen was mijn hoofdpijn heel erg ik had het toen iedere dag bijna en nu heb ik het een of twee keer per maand en ik ben blij dat het nu een stuk beter met me gaat. Ik moest er ongeveer om de drie dagen heen en iedere behandeling kreeg ik een soort opdracht mee dat ik een bepaalde stof niet mocht eten en drinken. Soms was dat heel moeilijk ,want toen mocht ik bijna niks eten of drinken. Maar ik ben blij dat Jeannette me zo heeft kunnen helpen.

 

Inge:

Een reactie op de behandeling van mijn dochter Maud
I.v.m. heftige migraine aanvallen toch maar naar de huisarts gegaan, deze kwamen steeds korter en heftiger op elkaar: zware hoofdpijn tot overgeven toe, bijna drie keer in de week, wat krijg ik er mee!!
Zetpillen 500 mg en proberen in te nemen voor het heftig word. Dan sta je toch raar te kijken als moeder. Hierdoor kwam ik bij Jeanette terecht. Eerst een hoop gesprekken over de telefoon en zij wilde het graag proberen te behandelen, beetje sceptisch ging het met Maud. Had net een heftige aanval gehad, na wat vragen begon ze met BBF. Ik zag mijn dochter rustig worden, raar maar waar!! Die week heeft ze één aanval gehad, maar niet tot spugen aan toe.
Zo volgden wij twee keer in de week haar behandelingen en ik zag Maud opknappen, de dagen dat ze bepaalde stoffen niet tot zich mocht nemen gingen prima en de migraine nam steeds meer af. Op een bepaalde manier hadden lichaam en geest de rust gevonden. Ik ben na ongeveer tien behandelingen even gestopt. Ook op advies van Jeanette.
We zijn nu weken verder. Heb een heel blij en rustig kind zonder migraine!! En voelt ze nu haar hoofdpijn opkomen , vind ze zelf haar rust.
Jeanette Bedankt.

 

Lechkar:

Hallo allemaal,

Dit is het verhaal van mijn zoontje, die een paar maanden na zijn geboorte een allergie bleek te hebben. Waar hij allergie voor had , ze hadden geen idee. Hij had eczeem op zijn gezicht , dat erg jeukteen dat hij met zijn kleine vingertjes elke keer openkrabde. Resultaat; een gezichtje onder het bloed. Ik heb niet veel babyfoto's van hem omdat zijn gezicht er gewoon niet uitzag, om het zomaar te zeggen.
Door de huisarts ben ik doorverwezen naar de dietiste die mij een maand lang op dieet zette,( mijn zoontje kreeg in die tijd nog borstvoeding), ik moest alles waar eiwitten in voorkwamen vermijden, want de dietiste had een vermoeden dat hij dus eiwitallergie had. Maar helaas heeft het niet geholpen. Toen hij een peuter werd verdween die eczeem een beetje en kreeg hij grote rode bulten onder zijn kin en rond zijn mondje,
met korstjes , ook daar wist onze huisarts geen raad mee. Die bultjes kreeg hij elke keer als hij een snoepje met kleurstoffen at. Dus de enige manier om die bultjes of uitslag te voorkomen was hem geen snoepjes meer geven, dat was niet bepaald makkelijk, een kind verbieden om snoepjes te eten is hetzelfde als een kind te verbieden om buiten te spelen. Op school was het ook niet makkelijk als een kindje trakteerde, er moest altijd rekening met hem gehouden worden. Op die school ontmoette ik Jeanette Timmerman die mij vertelde wat voor werk ze doet en die mij aanbood om mijn zoontje te helpen. Na elke behandeling die ze deed kreeg mijn zoontje weer die uitslag, Jeanette vertelde mij dat zijn lichaam op de behandeling reageert.
Na een paar behandelingen kreeg mijn zoontje een snoepje op school van een juf die niet wist dat hij een allergie had, mijn zoontje had het aangenomen omdat de verleiding te groot was. Het wonder is dat hij geen uitslag kreeg en daarna was het vakantie en heeft hij veel gesnoept en ook geen uitslag meer gekregen, ik wist dat de behandelingen bij Jeanette resultaten hebben geboekt, ik en mijn zoontje zijn haar dankbaar daarvoor.

IK BEN EEN ZOETKAUWER EN MIJN ZOONTJE LIJKT OP MIJ , ALS HIJ GEEN BEHANDELING BIJ JEANETTE HAD ONDERGAAN DAN MOCHT HIJ WAARSCHIJNLIJK NOOIT SNOEPEN EN DAT VOOR EEN KIND IS ALLES BEHALVE FIJN.

JEANETTE,BEDANKT VOOR JE HULP EN VOOR DE FIJNE GESPREKKEN TUSSENDOOR.

EEN MOEDER VAN EEN GELUKKIGE KIND